Hoofdweg 99 A

9628 CL Siddeburen

+31 850044910

KvK 70636885

Ma t/m do 08:00 tot 21:30 uur Vr 08:00 - 19:30 uur Za 08:00 tot 12:00 uur ZO van 09:00 tot 12:00 uur

Magnesium is de grote regelaar in ons lichaam. Het is betrokken bij honderden processen en draagt onder andere bij aan het ritme van ons hart, de werking van onze spieren en gewrichten, de aanmaak van energie en ons waak/slaap ritme.

Net als bijvoorbeeld zuurstof en water moeten we magnesium van ‘buiten’ halen, we krijgen het binnen via ons voedsel. Voor veel mensen is dat onvoldoende en is suppletie van extra magnesium gewenst. Dit komt door de verarming van de bodem waardoor er steeds minder magnesium in ons voedsel zit. Maar ook door ons voedingspatroon, leefstijl (roken,alcohol, stress) en medicijngebruik dat kan leiden tot een magnesiumtekort.

Symptomen en/of oorzaken van een magnesiumtekort zijn:
in willekeurige volgorde

Kramp, restless legs of pijnlijke spieren
Lusteloosheid of vermoeidheid
Depressiviteit
hoofdpijn of migraine
Slapeloosheid
Hartritmestoornissen
Hyperactiviteit en slechte concentratie
Stress
Ruwe huid met jeuk en schilfers
Medicatiegebruik
Regelmatig sporten
Zwangerschap
Overgang

Als u drie of meer van deze symptomen heeft is de kans groot dat u een magnesiumtekort heeft.

Heb ik baat bij extra magnesium?

Via het Zechsal zelfdiagnosepakket krijgt u een goed beeld van de effecten van extra magnesium. Het wordt geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing en een checklist. Veel mensen ervaren direct effect, maar na drie weken heeft u zeker een goed zicht op de voordelen van extra magnesium voor uw lichaam en geest.

Wat is Zechsal

Zechsal magnesium is een natuurproduct. Het wordt gewonnen vlakbij Veendam, is 250 miljoen jaar oud en komt van 1600 meter diepte. Puur en onaangetast. Het bevat een hoge concentratie magnesiumchloride, aangevuld met een door de natuur samengestelde uitgebalanceerde hoeveelheid sporenelementen. Vandaar dat velen dit magnesium wereldwijd als superieur bestempelen. Zechsal is gevestigd vlakbij de bron.